slaata

---

På Geilo tar du turen i naturen


Storslått natur? Frisk luft? Være i bevegelse sommer og vinter? Revitalisere kropp og sjel? Og i tillegg nyte godt av en tilrettelagt feriedestinasjon med alle tilbud og herlig­heter. Velkommen til Geilo!  
 

---

Logo

KOMPLETTE GEILO

---

Noen steder har det helt spesielle. Uansett om det er ­sommer eller vinter. I tillegg har de alt du kan ønske deg. De er ­komplette destinasjoner.

ÅRET RUNDT

---

Geilo er mer enn vinter.  Sommer­ Geilo byr på det beste av norsk fjellnatur: Frodighet. Majestetiske fjell. Friske, klare,  klukkende  bekker. Fiskevann med fjell­ørret. En  uendelighet av fjellvidder med unik ro og helt  spesielle flora.

Å VÆRE UNDERVEIS

---

Ordtaket sier at «Å reise er å nå et mål. Å vandre er å være  underveis». Er det ikke nettopp det siste vi elsker til fjells? Den befriende følelsen av å bare være underveis?

PRESTHOLTSETER

---

Et yndet turmål sommer og vinter: Prestholtseter ligger helt oppunder  Hallingskarvet på 1242 moh.

HØYTSVEVENDE
FREMTIDSUTSIKTER 

---


Siden Geilo Taubane åpnet i 1954 har bygda vært en  populær  alpin destinasjon. Hol kommune har i alle år visst å  foredle  utviklings mulighetene på en bærekraftig måte. Fortsatt finnes et  potensiale for vekst, og visjonære Geilo­investorer har ingen planer om å lene seg  tilbake.

"Fjella, dei står der dei står,
dei veit kor dei hører til"

OLAV DUNN

Avstander til Geilo

239 km

fra Bergen

243 km

fra Gardermoen

163 km

fra Kongsberg

219 km

fra Oslo

Slaattavegen 30 / 32, 3580 Geilo
Slaatta Alpin

Kontakt megler

---

Christian Haatuft

Eiendomsmegler

T: +47 99 72 11 92
E: christian@em1geilo.no


 


 

Powered by Plyo | Visuals by 3D Estate | Concept by Blake